Tietoja studiostamme

Tässä tiedot sitruunan kuoressa.

TARINA selkeän soundimme takana

Studiotoiminta alkoi 1980 luvun puolessa välissä nauhatekniikalla. Äänityksiä tehtiin tenavatähdistä ulkomaalaisiin solisteihin. Tallennuslaitteita aikojen saatossa on ollut runsaasti, Adateista kovalevytallentimiin mutta tämän päivän tekniikka on siirtynyt kokonaan tietokonepohjaisiin laitteistoihin.

Tietokoneilla pystyy tietysti tekemään musiikkia vaikka ei osaisi soittaa mitään mutta meidän tarkoitus on kokonaan käyttää perinteisiä soittimia äänityksissä. Tietokoneiden mahdollisuuksia käytämme äänittämiseen ja äänen muokkaamiseen tarvittaessa. Peruslähtökohta on oikein ja luonnollisesti tuotettu ääni ja sen tallentaminen mahdollisimman luonnollisesti.

Studio sijaitsee Nokian kauniilla maaseudulla missä ylimääräisiä äänittämiseen liittyviä ääniä ei kuulu. Studiotila on hirsitalossa missä lämmin luonnollinen soundi syntyy. 

Studiossa on äänitetty isoja harmonikka yhtyeitä, kymmenen hengen bigbandejä,

ja monenlaisia kokoonpanoja.

Mikrofonikalusto on laaja millä onnistuu kaikenlaisten instrumenttien äänittäminen lauluäänityksiä unohtamatta.  

Teoston ja NCB:n hyväksymä äänitetehdas, missä median etikettien painatuksen hoitaa monistuslaite. Painotuotteiden suunnittelu ja toteutus onnistuu sovitusti myös, eli tarvittaessa ns. tuotteet ovat valmiina asiakkaalle.